Koktélszervíz és mobil kaszinó - Proparty (partiszervíz, koktélbár, rendezvénykaszinó, mobilkoktél, partyservice)


A tartalomhoz

PROPARTY - Rendezvénykaszinó, Party Casino, Mobil Kaszinó

MOBIL KASZINÓ

Játék és izgalom! Mobil Kaszinó!

Rulett, Black Jack, Póker

Játékos és szórakoztató része az Ön rendezvényének. Esztétikus asztalainkkal, gyakorlott, segítőkész krupiékkal és a játékhoz tartozó eszközökkel (kártyák zsetonok…) az igazi klasszikus kaszinó hangulatát idézzük elő. A játékosok nem pénzért, általában felajánlott díjakért, vagy csupán a szórakozás élvezetéért játszanak.
Mobil Kaszinó szolgáltatásunk az ország bármely eseményén elérhető, ahol céges rendezvény, esküvő, születésnap, kiállítás, partnertalálkozó, privát party, stb. kerül megrendezésre.

Játékszabályok:
Black Jack: Fordulatos, izgalmas játék, szabályai gyorsan megtanulhatók. A játékot 6 pakli francia kártyával játszák. Lényege, hogy a játékos kártyáinak összértéke 21 legyen, vagy közelebb legyen a 21-hez mint a bank kártyáinak összértéke.

Amerikai rulett: "Place your bets, please" Rendkívül változatos, az egyik legnépszerűbb szerencsejáték. A rulettasztalon az 1-től 36-ig terjedő számok állnak három oszlopban, valamint a 0. Minden számnak színe van, piros, vagy fekete (a 0 zöld színű). A játékmezőn ugyanezek a számok vannak szabvány szerint elrendezve. A játékosok kiválasztják a számukra megfelelő mezőt és tétet. A rulettkerék megpörgetése után egy golyót beleejtenek, majd az megáll valamelyik számrekeszben. A játékos akkor nyer, ha az általa kiválasztott tétjében szerepel a kipörgetett szám. Vesztés esetén a tétek a bankba kerülnek. "No more bets, thank you."
Póker: Csak egy pakli francia kártya, egy jó társaság és indulhat a party! A játékosok izgalmas összecsapásokban küzdhetnek egymással 7 lapból (Texas Hold’Em) vagy nyerhetnek a bank ellen 5 lapból (Oasis). Egy párral duplázhatjuk tétünket, de ha bejön a royal flush 100 szorosát visszük.

SZOLGÁLTATÁS | BEMUTATKOZÁS | ÉRDEKESSÉGEK | KAPCSOLAT/ÁRAK | FOTÓGALÉRIA | Oldaltérkép


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe